CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes i preinscripcions al curs 2024-25 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Portes obertes i preinscripcions al curs 2024-25 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

29/04/2024

Per poder seguir qualsevol dels cursos del centre caldrà fer la sol·licitud entre l’1 i el 22 de maig al web musica.montornes.cat (per a l'alumnat nou) o bé al portal Gwido (per a alumnes actuals). El 4 de maig al matí es durà a terme una jornada de portes obertes a l’escola.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès ja prepara el curs vinent. El termini de preinscripcions començarà l’1 de maig i es perllongarà fins al 22 del mateix mes. Com ve sent habitual, caldrà formalitzar-les de manera telemàtica:

  • Alumnat nou: web de l’escola.
  • Alumnat actual: portal Gwido, amb l’usuari i contrasenya corresponents.

A partir de les sol·licituds rebudes, l’escola configurarà els grups d’alumnes i publicarà la relació de persones admeses i llistes d’espera. Posteriorment, amb dates encara per concretar a finals de juny i principis de juliol, començarà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Una oferta formativa àmplia i diversa

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès ofereix ensenyaments artístics des dels 3 anys i fins a persones adultes. Dels 3 als 5 anys la iniciació és comuna per a les tres disciplines artístiques. És a partir dels 6 anys que l’alumne ja pot triar l’itinerari que vulgui cursar: música, dansa i/o teatre. Pel que fa a les persones joves i adultes, aquestes poden triar entre instruments, cors, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre.

Conèixer l’escola en primera persona

Un any més, el centre ha organitzat una jornada de portes obertes. Enguany serà el dissabte 4 de maig a les 12 h. El públic podrà conèixer el funcionament de l’escola, visitar les seves instal·lacions i veure alguns dels instruments que l’alumnat pot aprendre a tocar.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona