CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’alumnat de Montornès, protagonista d’una aventura tecnològica amb la dansada “Virtu@l”

L’alumnat de Montornès, protagonista d’una aventura tecnològica amb la dansada “Virtu@l”

26/04/2024

La tradicional Cantata de Sant Jordi ha esdevingut enguany una dansada en què han participat 170 infants de cicle mitjà de les cinc escoles de Montornès i de l’Escola Municipal de Música Dansa i Aula de Teatre. El compositor de l’obra és l’Óscar Peñarroya, professor de grups corals i teatre musical del centre.

Un any més, l’alumnat de Montornès ha participat en la programació de Sant Jordi aportant-hi música i talent. En aquesta edició la dansa ha pres el protagonisme amb la representació de l’espectacle “Virtu@l”.

La dansada és obra del professor i compositor Óscar Peñarroya, que n’ha escrit la música i el text. També inclou lletres i textos de Cèsar Aparicio.

El pavelló del CEM Les Vernedes s’ha omplert aquest dijous d’un públic entusiasta per veure la història del Marcel, un infant amb pares separats de fa poc. El pare s’ha comprat un ordinador molt potent i la mare li ha regalat un telèfon mòbil. En Marcel està encantat de passar-se hores amb els seus nous dispositius digitals. Un dia de tempesta serà el punt de partida d’una aventura extraordinària. Conèixer la Sara i el seu univers virtual li obrirà portes que mai havia somiat.

L’espectacle ha comptat amb la participació de 170 alumnes de cicle mitjà de les escoles Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d’Ametlla i Sant Sadurní, i de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.  

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Dansada "Virtu@l" 2024
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona