CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta sobre dos productes cosmètics de la marca Adidas

Alerta sobre dos productes cosmètics de la marca Adidas

18/04/2024

Es tracta d’un lot d’un gel de dutxa i de tots els lots d’un aftershave comercialitzats per COTY i sota la marca Adidas. Es recomana no comprar-los i no consumir-los, en cas que ja s’hagin adquirit.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat dues alertes sobre dos productes cosmètics de la marca Adidas.

Els productes afectats són els següents:

  • ADIDAS Active Start Revitalizing Shower Gel (lot afectat número 9155) i posada al mercat per COTY – Adidas Department.
  • ADIDAS Get Ready After Shave (tots els lots afectats), posada al mercat per COTY- Cosmetics Romania.

Segons informa la Generalitat, els productes contenen butylphenyl methylpropional, un component inclòs en la llista de substàncies prohibides pel Reglament (CE) 1223/2009, que és el reglament que regula la composició i distribució de productes cosmètics en l'àmbit de la Unió Europea.

Es recomana a les persones consumidores que no adquireixin cap unitat dels lots afectats. Si n’han adquirit cap, l’han de deixar d’utilitzar de manera immediata.

Pel que fa a les persones distribuïdores i establiments de venda que disposin dels lots esmentats, han d’immobilitzar-los i cessar-ne la comercialització de manera immediata. En aquest cas, han de contactar amb el proveïdor dels productes i gestionar-ne la devolució.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut de les alertes difoses sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al web del Departament de SalutSi heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Arxivat a: Consum
Productes afectats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona