CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casals municipals de vacances: la millor opció per a l’estiu

Casals municipals de vacances: la millor opció per a l’estiu

12/04/2024

L’oferta municipal infantil per a l’estiu inclou, novament, un casal esportiu a Les Vernedes i un de lleure que enguany es desenvoluparà a cavall entre l’Escola Sant Sadurní i l’Institut Vinyes Velles. Tindran lloc del 25 de juny al 26 de juliol. Les inscripcions seran del 16 al 26 de maig.

L’Ajuntament treballa en la preparació dels casals municipals de vacances, una alternativa d’oci inclusiu, farcida de valors educatius i vitals. Les dues activitats s’adrecen a infants des de P3 fins a 6è de primària acabat. Novament s’ofereix un casal esportiu que es durà a terme a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, i un casal de lleure que es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola Sant Sadurní i l’Institut Vinyes Velles. En tots els casos, l'horari serà de 9 a 13 h i també hi haurà serveis optatius d’acollida de 7.30 a 8.45 h, d'entrada relaxada de 8.45 a 9 h i de menjador de 13 a 15.30 h.

Novetats en les inscripcions 

Les famílies podran fer les inscripcions als casals de vacances del 16 al 26 de maig en línia o, per als casos que això no sigui possible, de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre i Nord, sol·licitant cita prèvia. Enguany, les places són limitades i s'atendran les inscripcions per ordre d’arribada. 

També hi ha la novetat del pagament fraccionat. Es preveuen dues fraccions: la primera del 60 %, un cop assignada la plaça i la segona del 40 % restant, a abonar entre el 25 i el 28 de juny. 

Els dies 12 i 13 de juny es duran a terme les sessions informatives per a les famílies inscrites en cadascun dels casals. L’oferta d’estiu es completa amb els campus que algunes entitats esportives del poble ofereixen cada any.

Ajuts per a les famílies

Com cada any, l’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts per a les famílies amb menys recursos. El termini de presentació de sol·licituds, que s’ha obert aquesta setmana, es perllongarà fins al 22 d’abril. 

La Fundació Probitas continua col·laborant amb l'Ajuntament oferint suport als ajuts de menjador. Es determinarà l'import de cada ajut després de completar la inscripció a les activitats, en funció de la demanda i de la resolució del suport global concedit.

El Casal de Vacances compta amb el finançament del Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència i per la Unió europea NextGenerationEU. Enguany també hi ha la col·laboració del programa “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat i “Temps per cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

 

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Esports, Igualtat, Infància
Imatge del Casal de Vacances

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona