CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Rebuig i condemna per l’assassinat d’una dona i els seus fills a El Prat de Llobregat

Rebuig i condemna per l’assassinat d’una dona i els seus fills a El Prat de Llobregat

11/04/2024

Aquest migdia s’ha fet un minut de silenci al davant de l’Ajuntament per condemnar la mort d’una dona i els seus dos fills a El Prat de Llobregat. Amb la confirmació d’aquest cas ja són 10 els feminicidis aquest 2024 a Catalunya: cinc dones i cinc criatures.

Seguint la crida del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, aquest migdia representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat al davant de la Casa Consistorial per condemnar l’assassinat d’una veïna de El Prat de Llobregat i els seus dos fills presumptament a mans de la seva parella.

Segons el recompte del Departament d'Igualtat, ja s’han produït 10 feminicidis aquest 2024: cinc dones, dues criatures assassinades per violència masclista juntament amb la seva mare, i tres infants morts amb finalitat de violència vicària.

Després del minut de silenci d'aquest migdia, la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, ha adreçat unes unes paraules a les persones assistents incidint una vegada més en el rebuig a la violència masclista i de suport a la família, i en la necessitat de reaccionar com a societat davant d'aquesta xacra.

On demanar ajuda? Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Igualtat, Ajuntament
Un moment de l'acte.
La regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, ha tancat l’acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona