CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions per al darrer trimestre dels cursos de català per a persones adultes

Inscripcions per al darrer trimestre dels cursos de català per a persones adultes

20/03/2024

Del 2 al 4 d’abril el Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se a les formacions presencials de català del 3r trimestre a Montornès. Hi ha l’opció de formalitzar-les en línia o bé al Casal de Cultura.

El Consorci per a la Normalització Lingüística enfila la recta final del curs 2023-24 amb les inscripcions a les formacions que tindran lloc durant el tercer trimestre.

Enguany el Casal de Cultura de Montornès acollirà dos cursos presencials de nivell Bàsic, el qual es divideix en tres graus (1, 2 i 3). Són formacions que corresponen al nivell A2 i que estan adreçades a persones alfabetitzades, orientades a comprendre i utilitzar expressions usuals en situacions quotidianes, oralment i per escrit. A Montornès, els horaris i cursos del tercer trimestre seran els següents:

  • Bàsic 1: dimarts i dijous, de 18 a 20 h. L’alumnat que hagi assolit una assistència mínima del 75 % del curs podrà continuar amb el nivell Bàsic 2.
  • Bàsic 3: dimarts i dijous, de 15 a 17 h. La prova oficial del certificat A2 serà cap al juny.

Totes dues formacions són de 45 hores presencials i són gratuïtes.

El període d’inscripcions serà del 2 al 4 d’abril i es podran formalitzar en línia a través del web del Consorci per a la Normalització Lingüística. També hi haurà l'opció de fer-ho de manera presencial a l’Oficina de Català, situada al Casal de Cultura. L’alumnat del darrer trimestre podrà apuntar-se preferentment el 2 d’abril, mentre que el nou alumnat ho podrà fer els dies 3 i 4 d’abril.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona