CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més millores a les voreres del carrer de Can Parera

Més millores a les voreres del carrer de Can Parera

19/03/2024

La brigada municipal d’obres està construint una nova vorera al tram del carrer de Can Parera que dona accés a la plana de Can Vilaró, entre l’àrea de contenidors i el pas de vianants.

Aquests dies es duen a terme treballs de millora de la mobilitat a la part nord-est del carrer de Can Parera, a tocar dels accessos a la plana de Can Vilaró. La brigada municipal d’obres hi està construint una vorera amb el seu corresponent gual de vehicles.

L’objectiu de les feines és donar continuïtat a la vorera existent, que quedava interrompuda entre l’àrea de contenidors i el pas de vianants. A la vegada, es milloraran les pendents dels paviments actuals en aquest tram per minimitzar l’impacte de les terres dels camins de l’entorn.

Els costos dels materials utilitzats en els treballs se situen al voltant de 4.000 euros. Les obres finalitzaran en els propers dies.

Recentment, la brigada municipal d’obres ha ampliat la vorera que hi ha a tocar de la rotonda ubicada entre el carrers dels Castanyers i el carrer de Can Parera (al voltant de l’Escola Palau d’Ametlla), punt on també hi ha instal·lat dos bancs i una paperera a mode de zona d’estada.

Arxivat a: Territori
Construcció d'una vorera al tram del carrer de Can Parera que dona accés a la plana de Can Vilaró.
Construcció d'una vorera al tram del carrer de Can Parera que dona accés a la plana de Can Vilaró.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona