CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ristorante Pizzeria Daniele i El Vintivuit guanyen la 4a Bartotapa de la Penya Els Bartomeus

Ristorante Pizzeria Daniele i El Vintivuit guanyen la 4a Bartotapa de la Penya Els Bartomeus

15/03/2024

A la quarta edició d’aquesta ruta gastronòmica realitzada durant quatre dies, ambdós establiments han empatat en el nombre de vots del públic. Els 13 comerços participants han venut al voltant de 1.250 tapes amb beguda.

La 4a Bartotapa de la Penya Els Bartomeus ha finalitzat amb un empat a l’hora de comptabilitzar el nombre de vots per a cada establiment.

Enguany, dels 13 comerços participants, Ristorante Pizzeria Daniele i El Vintivuit s'han proclamat guanyadors. El primer hi participava amb un Pintxo Vesuvio (tallarines amb sípia i crema de salmó i gambes), mentre que el segon va presentar un Cilindre de patata farcit de pulled pork.

Les persones que van tastar un mínim de quatre tapes diferents van poder emplenar una papereta amb els segells corresponents i votar per la seva tapa preferida, esdevenint així un vot per al recompte final.

Entre els i les participants en la votació se sortejarà un val de 25 euros per bescanviar a Ristorante Pizzeria Daniele o El Vintivuit. A més, la imatge guanyadora del concurs fotogràfic d’Instagram s’endurà un lot de quatre cerveses artesanes de la Festa Major 2023. La penya anunciarà el nom de les persones guanyadores del sorteig i el concurs aquesta tarda a través de les seves xarxes socials.

Del 7 al 10 de març els establiments participants van vendre al voltant de 1.250 tapes amb beguda inclosa per 3.50 euros. Alguns dels comerços van elaborar una segona tapa (en aquest cas vegetariana), mentre que tres pastisseries van crear tapes dolces (novetat d’aquesta edició).

Arxivat a: Cultura i festes
A l'esquerra, el Pintxo Vesuvio del Ristorante Pizzeria Daniele, i a la dreta, el Cilindre de patata farcit de pulled pork, de El Vintivuit.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona