CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Sessions d’Estudis Montornesencs del CEMV arriben a la cinquena edició

Les Sessions d’Estudis Montornesencs del CEMV arriben a la cinquena edició

14/03/2024

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) ha obert la cinquena convocatòria perquè els estudiosos i estudioses presentin treballs d’investigació relacionats amb la història i el patrimoni natural i cultural del poble. Hi ha temps d’enviar el resum de cada projecte fins al 30 de març al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) prepara la V Sessió d’Estudis Montornesencs, una oportunitat perquè persones estudioses puguin fer exposicions breus en públic dels seus treballs de recerca relacionats amb la història i el patrimoni cultural i natural del municipi.

Per això, l’entitat convoca a persones de qualsevol àrea d’investigació que vulguin presentar els seus treballs. Les comunicacions han de ser orals i escrites, i inèdites. Si no ho són, han d'aportar noves dades en relació a treballs anteriors. En tots els casos han de tenir Montornès del Vallès i els seus voltants com a àmbit geogràfic.

Cada participant pot presentar més d’un treball, però si el nombre total de projectes és elevat l’organització podrà limitar-les a una per participant.

Les persones que hi vulguin prendre part hauran de presentar una versió breu o resum de la comunicació que exposaran durant la jornada. El document ha d’incloure un títol i un text amb una extensió màxima de 240 caràcters amb espais inclosos. Caldrà enviar-la al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 30 de març.

La V Sessió d’Estudis Montornesencs tindrà lloc el 12 d’abril, a les 19 h, a Can Saurina.

Cinc sessions per reivindicar la història i el patrimoni locals

La darrera Sessió d’Estudis Montornesencs va tenir lloc el novembre de 2022 i va omplir de gom a gom la Sala Multimèdia de Can Saurina. A la trobada es van poder escoltar nou ponències sobre temes tan diversos com l’assentament ibèric del Turó de Sant Miquel, les eleccions municipals de 1931, les dides de Montornès, la Fundació Social Sauquet-Farreras i el Ball de Gitanes de Montornès. Precisament, a la sessió d’aquest any es presentarà el llibre de la IV edició de la iniciativa i el públic el podrà adquirir.

 

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Imatge de promoció de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona