CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Primera acció de neteja de l'any a la llera del Mogent

Primera acció de neteja de l'any a la llera del Mogent

07/03/2024

L’associació Montornès Animal organitza una jornada de recollida de brossa aquest diumenge, 10 de març, en el tram de la llera del riu Mogent que creua el municipi. Es recomana inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La llera del riu Mogent és l’indret triat per l’associació Montornès Animal per a la primera jornada de neteja dels espais naturals d’aquest any al poble. Serà diumenge, 10 de març.

L’activitat és oberta a totes les persones que vulguin col·laborar recollint plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobin a la zona. A partir de les 10.30 h, membres de l'entitat local seran a l'aparcament del CEM Les Vernedes per repartir guants i bosses a les persones que en necessitin. Al mateix punt, l'Ajuntament ubicarà contenidors per poder-hi dipositar els residus que es recullin.

La jornada d'enguany està emmarcada en la iniciativa Libera, un projecte de SEO/BirdLife Catalunya en aliança amb Ecoembes que reivindica la protecció del medi ambient i la biodiversitat a través del reciclatge, la sensibilització i la mobilització social.

Es recomana inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a través de les xarxes socials de l'associació.

Doble objectiu: sensibilitzar i netejar

L’associació Montornès Animal organitza jornades de neteja al medi natural des de 2020. Des de llavors ha promogut accions a espais del poble com la llera del riu, el turó del Pedró, el turó de les Tres Creus o els voltants de Can Xec.

Les properes accions previstes seran el 21 d’abril (conjuntament amb la Mitja Montornès) i el 12 de maig (en el marc de la iniciativa Let’s Clean Up Europe), ambdues a la zona del riu.

Arxivat a: Medi Ambient, Territori
Jornada Let's Clean Up Europe del maig de 2023.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona