CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #MontornèsFeminista: Totes les dones, tots els drets, tots els dies

#MontornèsFeminista: Totes les dones, tots els drets, tots els dies

29/02/2024

Els actes centrals del 8M d’enguany inclouran accions reivindicatives amb participació del veïnat.

Aquest dijous es posa en marxa la programació a l’entorn del 8M,  Dia Internacional de les Dones. En aquesta edició es manté el lema “Totes les dones, tots els drets, tots els dies” acompanyat de l’etiqueta #MontornèsFeminista. El programa es perllongarà fins al 14 d’abril, dia de la celebració de la cursa “Sumem 6 km en la lluita per la igualtat” que acompanya la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

La Biblioteca obre el programa del 8M amb el laboratori del conte clàssic que examinarà “La ventafocs”. També a la Biblioteca, el 20 de març a les 18 h i dins de l’espai Fem tertúlia, Txell Feixas, Premi Nacional de Periodisme 2024, parlarà del seu llibre “Aliades. Les nenes de Xatila desafien les regles del joc”.

Altres propostes de la programació són l’obra “No me toques el cuento”, que es podrà veure aquest divendres al Teatre Margarida Xirgu, en el marc de la programació Montornès Aixeca el Teló; l’exposició “Els nous masclismes. Identitats i visions feministes”, a partir de 7 de març al Casal de Cultura, i el taller “Cossos”, a l’Sputnik, el proper 14 de març. 

Actes centrals del 8M

El 8 de març es durà a terme una caminada amb sortida a les 9 h, des del Centre Infantil La Peixera. Durant l’activitat s’elaborarà un missatge reivindicatiu que es farà públic durant l’acte central del dia previst a les 11 h al davant de l’Ajuntament, moment en què es llegirà el manifest institucional. L’acte inclourà una acció reivindicativa amb la participació de la comunitat educativa.

Arxivat a: Igualtat
Imatge del programa "Totles les dones, tots els drets, tots els dies"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona