CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta sobre la colònia Arian Pour Femme

Alerta sobre la colònia Arian Pour Femme

28/02/2024

Hi ha un lot afectat d’aquesta colònia que està comercialitzat. Es recomana no comprar-lo i, en cas d’haver-lo adquirit, no consumir-lo.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides comercialitzats per l’empresa STAR IMPEX, s.r.o.

El producte afectat és la colònia Lotus Valley Perfumes - Arian Pour Femme. Eau de Toilette, concretament el lot LV012020. En la llista d’ingredients, s’indica que conté butylphenyl methylpropional, una substància inclosa en l'annex II (llista de substàncies prohibides en productes cosmètics) del Reglament (CE) 1223/2009, la qual cosa fa que estigui prohibit el seu ús en productes cosmètics.

Es recomana a les persones consumidores que no adquireixin cap unitat del lot afectat. Si l’han adquirit, l’han de deixar d’utilitzar de manera immediata.

Pel que fa a les persones distribuïdores i establiments de venda que disposin del lot esmentat, han d’immobilitzar-lo i cessar-ne la comercialització de manera immediata. En aquest cas, han de contactar amb el proveïdor dels productes i gestionar-ne la devolució.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut de les alertes difoses sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al web del Departament de SalutSi heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Arxivat a: Promoció de la Salut
La colònia Arian Pour Femme.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona