CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una sortida a Port Aventura, propera activitat recollida en els pressupostos Kosmos 2024 de Joventut

Una sortida a Port Aventura, propera activitat recollida en els pressupostos Kosmos 2024 de Joventut

20/02/2024

Els pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut cobriran el transport de la sortida a Port Aventura que tindrà lloc el 25 de març. El jovent que hi vulgui participar haurà de presentar una autorització al Centre Juvenil Sputnik abans del 23 de febrer.

Les sortides a Port Aventura s’han convertit en una de les activitats més votades en el marc dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut.

En aquesta ocasió la proposta, que s'adreça a joves d'entre 12 i 30 anys, tindrà lloc el 25 de març. L'expedició sortirà a les 8 h del Centre Juvenil Sputnik i a les 8.10 h de l’Espai Cultural Montbarri. S'ha previst que la tornada a Montornès sigui cap a les 20 h.

El preu de la sortida és de 30 euros. Amb els pressupostos participatius Kosmos 2024 es cobriran les despeses del transport. Les persones interessades hauran de portar una autorització (disponible al web del Departament de Joventut) al Centre Juvenil Sputnik abans del 23 de febrer.

En cas que hi hagi més inscripcions que places disponibles, el 27 de febrer a la tarda es realitzarà un sorteig. Els i les joves que tinguin la plaça assegurada l’hauran de confirmar abans del 5 de març, mentre que per a la resta de persones s’habilitarà una llista d’espera.

La sortida comptarà amb el suport de monitors i monitores de l’Esplai Panda.

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon i/o WhatsApp del Departament de Joventut 673 532 609.

Propostes liderades pel mateix jovent

La singularitat dels Kosmos resideix en el fet que no es limita a finançar les propostes, sinó que promou la implicació del jovent en l'organització d'iniciatives amb valor comunitari que afavoreixen la cohesió del col·lectiu. És per això que totes les propostes escollides han de ser liderades pel mateix equip motor que les presenta.

El procés participatiu dels pressupostos 2024 va tenir lloc el mes de novembre passat. D'aquest procés van sortir 16 propostes, entre les quals hi ha sortides en grup fora del municipi, festivals i espectacles que es desenvoluparan al llarg de l'any. 

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona