CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El web municipal incorpora l’eina “Representa”

El web municipal incorpora l’eina “Representa”

13/02/2024

La utilitat permet gestionar en línia les representacions que ciutadania, professionals i empreses atorguen a terceres persones per actuar en el seu nom davant de les administracions públiques.

Durant les darreres setmanes s’ha incorporat al web municipal l’eina d’accés al Registre Electrònic d’Apoderament, que permet fer constar les representacions que ciutadania, professionals i empreses atorguen a terceres persones per actuar en el seu nom davant de les administracions públiques.

Aquest Registre Electrònic d’Apoderaments facilita a les persones que ho necessitin designar representant. També permet a les persones que ja tinguin poders assignats de forma prèvia, inscriure’ls al registre.

Un cop fet, les persones representants es podent relacionar-se amb l’administració en nom de les que els han atorgat els poders sense haver de presentar per a cada nova gestió els documents que les acrediten per fer-ho.

En relació al tipus de representació, es permet inscriure representacions de tres tipus:

  1. General: la persona representant podrà actuar en nom de la persona poderdant en qualsevol actuació administrativa i davant qualsevol administració.
  2. A un organisme: el/la representant podrà actuar en qualsevol actuació administrativa d’una determinada administració, com per exemple l’Ajuntament de Montornès del Vallès.
  3. A un tràmit, el representant podrà actuar per efectuar determinats tràmits especificats en el poder.

L’eina “Representa” s’afegeix a altres utilitats implementades al web municipal durant els darrers anys com la bústia ètica i la tramitació electrònica. Tot plegat amb l’objectiu de millorar i facilitar la relació de la ciutadania amb l’administració.

A l’enllaç adjunt trobareu més informació sobre el funcionament del registre.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona