CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta del Departament de Salut de la Generalitat sobre productes de Reig Jofre Group i Arom S.A

Alerta del Departament de Salut de la Generalitat sobre productes de Reig Jofre Group i Arom S.A

12/02/2024

Hi ha diversos lots afectats d’aigua destil·lada Orravan i crema hidratant Nuky que estan comercialitzats. Es recomana no comprar-los i, en cas d’haver-los adquirit, no consumir-los.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat dues alertes sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides comercialitzats per les empreses Reig Jofre Group i Arom S.A.

Els productes afectats són els següents:

  • Aigua destil·lada Orravan (Reig Jofre Group), amb els següents lots afectats: Any 2022, lots: 2105, 2201, 2202, 2203, 2204, 2205, 2206. Any 2023, lots: 2301, 2302, 2303, 2304, 2305, 2306, 2307, 2308, 2309.
  • Nuky Crema hidratant soft (Arom S.A), amb els següents lots afectats: 211125, 211001, 210726.

Es recomana a les persones consumidores que no adquireixin cap unitat dels lots afectats. Si n’han adquirit cap, l’han de deixar d’utilitzar de manera immediata.

Pel que fa a les persones distribuïdores i establiments de venda que disposin dels lots esmentats, han d’immobilitzar-los i cessar-ne la comercialització de manera immediata. En aquest cas, han de contactar amb el proveïdor dels productes i gestionar-ne la devolució.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut de les alertes difoses sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al següent lloc web del Departament de SalutSi heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

 

Arxivat a: Promoció de la Salut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona