CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alumnat i professorat del PFI-PTT de Montornès reforcen competències clau a les jornades Inspira

Alumnat i professorat del PFI-PTT de Montornès reforcen competències clau a les jornades Inspira

08/02/2024

A través del clown i els escape rooms, estudiants i docents han treballat habilitats comunicatives i competències transversals com l’autonomia i el treball en equip en unes jornades educatives celebrades a Lliçà d’Amunt.

El Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de Montornès ha sortit del poble en els darrers dies per participar en les jornades Inspira. S’hi ha desplaçat un total de 24 alumnes (12 d’auxiliar d’Hoteleria i 12 d’auxiliar de Fabricació mecànica) i les quatre persones formadores.

Es tracta d’una iniciativa del Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional del Departament d’Educació de la Generalitat que pretén desenvolupar competències clau de l’alumnat i el professorat.

A la trobada, celebrada el 31 de gener a Lliçà d’Amunt, estudiants i docents van realitzar diverses dinàmiques lligades a metodologies innovadores com el clown i els escape rooms. Amb els exercicis, els i les participants van treballar conjuntament l’expressió oral i la comunicació no verbal, trencant així les barreres comunicatives entre ells i elles.

Alhora, l’alumnat i el professorat van tractar competències transversals com l’autonomia, la iniciativa i el treball en equip, habilitats que seran d’utilitat als i les joves de cara a la seva propera incorporació al món professional mitjançant la Formació en els Centres de Treball (FCT). Faran pràctiques curriculars a empreses situades a l’entorn del seu centre educatiu.

Arxivat a: Educació
Una de les dinàmiques de les jornades Inspira.
Una de les dinàmiques de les jornades Inspira.
Una de les dinàmiques de les jornades Inspira.
Alumnat del mòdul d’auxiliar de Fabricació mecànica del PFI-PTT de Montornès.
Alumnat del mòdul d’auxiliar d’Hoteleria del PFI-PTT de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona