CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dol i condemna pel feminicidi d’una veïna de Torroella de Montgrí

Dol i condemna pel feminicidi d’una veïna de Torroella de Montgrí

02/02/2024

A les 12 h d’aquest divendres s’ha fet un minut de silenci al davant de l’Ajuntament com a mostra de condemna pel feminicidi d’una dona a Torroella de Montgrí a mans de la seva parella.

Una vegada més, representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat al davant de la Casa Consistorial per condemnar un feminicidi. Es tracta d’una veïna de Torroella de Montgrí que va aparèixer morta en l’interior d’un vehicle el passat diumenge 28 de gener. Els Mossos d’Esquadra van detenir la parella de la dona dimarts, com a presumpte autor del crim.

El minut de silenci ha finalitzat amb un aplaudiment i el parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura. Durant l’acte també s’ha recordat el crim perpetrat a començament d’any per un home que va matar els seus dos fills  de 7 i 10 anys i després es va suïcidar. La policia investiga aquest crim  com un cas de violencia vicària.

On demanar ajuda? 
Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
Un moment del minut de silenci.
Parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona