CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Multitudinari homenatge a la Ike, de Frutos Secos Ike, per la seva jubilació

Multitudinari homenatge a la Ike, de Frutos Secos Ike, per la seva jubilació

29/01/2024

Veïnat, entitats, comerços i regidors/es de l’Ajuntament han participat en un acte d’homenatge que diverses entitats han organitzat a la Ike coincidint amb el tancament de la seva botiga del carrer Major, després de més de 40 anys.

La cantonada del carrer Major amb el carrer de Jacint Verdaguer s’ha omplert de gent aquest diumenge al migdia per homenatjar la Gertrudis Llanas, coneguda com la Ike de la botiga Frutos Secos Ike, després que divendres a la nit abaixés la persiana per última vegada.

Nombroses entitats li van organitzar un vermut musical sorpresa al davant del seu establiment com a agraïment per la feina realitzada durant més de 40 anys. Tot i que ja estava en funcionament abans, la botiga va ser oficialment seva el 28 de desembre de 1983.

Entre les seves moltes contribucions a la vida social del poble, hi ha hagut la recollida de taps per recaptar fons contra el càncer (de mama, infantil...) i per a la investigació de malalties minoritàries. És per això que durant l’acte de diumenge, les entitats li van lliurar un recipient gegant en forma de cor amb una placa commemorativa que, properament, s’instal·larà a l’entorn de l’establiment. A més, l’alcalde, José A. Montero, i diversos/es regidors/es de l’Ajuntament li van fer entrega d’una estatueta del Castell de Sant Miquel, un obsequi que el Consistori lliura a càrrecs electes i persones rellevants en reconeixement als serveis prestats al municipi. La Unió de Botiguers, per la seva banda, també va donar un ram de flors a la Ike i les penyes Pere Anton i Els Bartomeus van ubicar una barra de begudes per recaptar fons per al cor solidari.

Durant la jornada, veïnat i associacions van poder signar dedicatòries en un llibre que l’organització de l’acte regalarà a la Ike. L’obsequi es troba a l’establiment Expert Fabregat, per si hi ha alguna persona que hi vulgui escriure unes paraules.

Una veïna i comerciant implicada en tot allò que passa al municipi

A més de recollir taps per a la lluita contra el càncer, la Ike ha col·laborat en nombroses causes solidàries i activitats del poble. En són exemples les caminades contra el càncer de mama de l’Associació de Dones per la Igualtat de Montornès (ADIM), la venda de tiquets i samarretes per a la Festa Major, o les catifes de colors del Corpus, en què la Ike venia xocolata calenta al llarg de la nit, també per donar suport a la investigació del càncer.

A l’enllaç adjunt podeu escoltar l’entrevista a la Ike emesa a Las Mañanas de Ràdio Montornès el 22 de gener.

 

Arxivat a: Ciutadania
La Ike, en arribar al vermut sorpresa.
La Ike, en arribar al vermut sorpresa.
La Ike, en arribar al vermut sorpresa.
Es destapa el recipient gegant en forma de cor amb una placa commemorativa, per recollir taps.
La Ike, en un moment de l'acte.
L'alcalde, José A. Montero, i regidors/es de l'Ajuntament amb la Ike.
Membres de la Unió de Botiguers amb la Ike.
La Ike, envoltada dels seus familiars.
Animació musical amb el DJ local Adrià Teixidó.
Balls en un moment de l'acte.
Entrega del llibre de signatures i dedicatòries.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona