CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “El pas de les estacions” al Parc de la Serralada Litoral, a través de la fotografia

“El pas de les estacions” al Parc de la Serralada Litoral, a través de la fotografia

25/01/2024

El consorci del parc ha lliurat els premis de la 15a edició del concurs aquests dies en un acte celebrat a Alella. El Premi del públic per haver obtingut més “m’agrada” a Facebook ha estat per a la montornesenca Carolina Paula Deibe Lombardo amb la instantània "El último en dormir, que apague la luna".

Les persones que passegen pel Parc de la Serralada Litoral han tornat a retratar la biodiversitat i els racons de l’espai natural a través del 15è concurs fotogràfic del consorci. En els darrers dies s’han lliurat els premis del certamen al Centre Cultural Can Lleonart, a Alella.

Enguany el concurs ha rebut un total de 97 imatges participants, sota la temàtica El pas de les estacions.

Xavier Rafanell Jacas ha guanyat el primer premi amb la instantània Entre boires, mentre que Núria López Garcia i Manel Sánchez Lambies se n’han fet amb el segon i el tercer, respectivament, gràcies a les imatges El cor del bosc i Groc i negre. Vinyet Martí Ferrer ha obtingut el premi de la categoria infantil amb la fotografia Cel de tardor, boscos d’estiu, cavall de primavera, mentre que la montornesenca Carolina Paula Deibe Lombardo s’ha fet amb el Premi del públic per haver obtingut més “m’agrada” a Facebook amb la instantània El último en dormir, que apague la luna.

El primer premi consisteix en una estada d’un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa en un allotjament dins l’àmbit del parc, i el segon és un àpat per a dues persones en un restaurant situat en el mateix àmbit. El tercer premi i el premi del públic s’han endut una cistella de productes agroalimentaris de proximitat, mentre que el premi infantil és un xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 euros.

Les imatges del concurs, a tot arreu

Aprofitant el lliurament de premis del certamen fotogràfic, s’ha presentat el calendari fotogràfic 2024, amb una selecció d’imatges finalistes i les instantànies guanyadores. Hi ha exemplars disponibles a diversos equipaments culturals dels municipis consorciats. A més, s’ha inaugurat una mostra fotogràfica que passarà pels pobles i ciutats de la zona.

Podeu veure l’àlbum d’imatges participants a la pàgina de Facebook del Parc de la Serralada Litoral.

Arxivat a: Cultura i festes, Medi Ambient, Territori
1r premi: "Entre boires", de Xavier Rafanell Jacas.
2n premi: "El cor del bosc", de Núria López Garcia.
3r premi: "Groc i negre", de Manel Sánchez Lambies.
Premi infantil: "Cel de tardor, boscos d’estiu, cavall de primavera", de Vinyet Martí Ferrer.
Premi del públic: "El último en dormir, que apague la luna", de Carolina Paula Deibe Lombardo.
Guanyadors i guanyadores del concurs, amb representants del consorci del parc (imatge: Parc de la Serralada Litoral).
Un exemplar del calendari 2024 (imatge: Parc de la Serralada Litoral).
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona