CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocat el concurs de disfresses del Carnaval 2024

Convocat el concurs de disfresses del Carnaval 2024

17/01/2024

La rua de Carnaval i el concurs de disfresses tindran lloc el dissabte, 10 de febrer. Es poden formalitzar les inscripcions fins al dia 8 a les 19 h. Hi ha 2.400 € en premis.

Aquest any el Carnaval arriba d’hora: se celebrarà des de dijous 8 de febrer fins al dimecres 14 de febrer. És per això que ja està obert el termini per participar en el tradicional concurs de disfresses que es desenvoluparà, juntament amb la rua de Carnaval, el dissabte 10 de febrer a la tarda.

En aquesta edició es mantenen les categories de “Parella” (ja sigui adulta, infantil o mixta), “Grup” de 3 a 9 integrants, “Comparsa Mitjana” de 10 a 29 membres, i “Comparsa Gran” de 30 membres o més.

Els premis oscil·len entre els 125 € i els 650 €, amb una dotació total de 2.400 €. En podeu veure el detall a l’arxiu adjunt.

Es poden formalitzar les inscripcions fins al 8 de febrer a les 19 h al formulari habilitat a montornes.cat/concurs-disfresses. 

Tres dates assenyalades i una setmana de consignes carnavalesques 

A Montornès del Vallès es començarà a ensumar el Carnaval el divendres 2 de febrer. Aquell dia, les escoles de primària del pobles difondran les consignes que Carnestoltes ordena i mana seguir cada dia de la setmana, del 5 al 9 de febrer. Com en els darrers anys, totes les escoles seguiran les mateixes instruccions per cada dia i es convidarà tota la població (establiments comercials, equipaments...) a prendre’ls com a exemple. 

Com cada any, les dates més assenyalades seran el Dijous Gras (8/02), el Dissabte de Carnaval (10/02) i el Dimecres de Cendra (14/02). 

El dia 8, Dijous Gras, es donarà inici a la festa amb la ja tradicional “Globotada” i el seguici que acompanyarà la comitiva pels carrers del centre per acabar invocant el rei Carnestoltes. El Dissabte de Carnaval serà el punt àlgid de la festa, amb la rua, el concurs de disfresses i el lliurament de premis a la Carpa Polivalent El Sorralet. El Dimecres de Cendra posarà el punt i final a la celebració amb la vetlla del rei Carnestoltes al vestíbul del Teatre Margarida Xirgu, taller de sardines amb la Biblioteca i la rua de dol amb llums i torxes que acabarà a la plaça de Pau Picasso amb la crema de SM Carnestoltes a la foguera i l’actuació del Ball de Diables. 

Arxivat a: Cultura i festes, Infància, Joventut
Imatge de promoció del Concurs de disfresses de Carnaval 2024

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona