CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Augmenten les compres dins la campanya "Montornès Som Comerç" de Nadal

Augmenten les compres dins la campanya "Montornès Som Comerç" de Nadal

10/01/2024

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament han fet aquest dimecres el sorteig de vals de compra de la campanya valorats en 5.000 euros. En total, s’han registrat 3.109 operacions comercials als establiments adherits entre l’1 de desembre i el 6 de gener.

Des d’aquest dimecres, el saldo de la targeta moneder de l’aplicació Montornès Som Comerç de 79 veïns i veïnes s'ha incrementat, després del sorteig dels vals de compra de la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament, que s'ha celebrat aquest dimecres al migdia a la Sala d'Actes de l'Ajuntament. El sorteig, que ha repartit 5.000 euros en vals de compra.

Enguany, 835 persones han comprat als establiments adherits a la campanya entre l’1 de desembre de 2023 i el 6 de gener de 2024. Aquesta vegada, el veïnat ha pogut comprar en 55 comerços, gairebé el doble que en la passada edició de la campanya, el Nadal de 2022. En total, s’han registrat 3.109 operacions i un volum d’operacions de 103.000 euros, un 5 % més que l'any anterior.

El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco; la tècnica de l’OPEC Mónica Cano, i la secretària del consistori, Júlia Cid, han realitzat el sorteig, que s’ha pogut seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Montornès. En total s’han repartit 79 premis per valor de 5.000 euros: 1 premis de 500 euros; 5 premis de 200 euros; 15 premis de 100 euros; 28 premis de 50 euros, i 30 premis de 20 euros.

Les persones que han participat en el sorteig poden consultar si han resultat guanyadores a l’apartat “Saldos” de l’app Montornès Som Comerç. En el cas d’haver guanyat un dels premis, tindran temps de bescanviar-lo entre l’1 de febrer i el 30 d’abril.

Podeu veure el vídeo amb l’acte del sorteig al canal de YouTube de l’Ajuntament de Montornès. 

El número de persones usuàries també creix

Cada cop més veïns i veïnes utilitzen la targeta moneder Montornès Som Comerç per fer les seves compres al comerç local.  Les més de 2.000 persones que hi ha actualment es poden  beneficiar de descomptes i promocions durant l’any a les botigues adherides.

L’app Montornès Som Comerç està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS.

Arxivat a: Promoció Econòmica
La secretària de l'Ajuntament, Júlia Cid; la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco; el regidor d'OPEC, Jordi Delgado, i la tècnica de l'OPEC Mónica Cano, en un moment del sorteig.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona