CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Diputació iniciarà les obres d’un itinerari de vianants a la carretera BV-5001 el 8 de gener

La Diputació iniciarà les obres d’un itinerari de vianants a la carretera BV-5001 el 8 de gener

03/01/2024

L’itinerari serà per a vianants i bicicletes entre el carrer de les Moreres, al barri Ametller, i la rotonda que dona accés a l’entramat urbà de Vilanova del Vallès (cruïlla amb la BP-5002). Les obres tindran una durada de 6 mesos.

El 8 de gener, la Diputació començarà les obres d’un itinerari de vianants a la carretera BV-5001, al tram entre el carrer de les Moreres del barri Ametller i la BP-5002, a la rotonda que dona accés a l’entramat urbà de Vilanova del Vallès.

Amb l’objectiu de millorar la seguretat del recorregut, a Montornès es donarà continuïtat al passatge de l’Arboç fins a la riera de Vallromanes i es millorarà l’encreuament del carrer de les Moreres mitjançant actuacions a les voreres i la construcció d’un pas elevat. L’itinerari serà també apte per a bicicletes.

Els treballs inclouen la implantació d’una barana de fusta, enllumenat de tipus LED i la disposició de dues parades d’autobús prèvies a l’accés a la rotonda de Cal Pinxo en tots dos sentits.

Per executar aquestes obres a l’entrada de la urbanització serà necessari el tall de l’accés pel carrer de les Moreres a partir del dia 15 de gener i per un període de 2 setmanes. Durant aquest temps, l’entrada i la sortida de la urbanització s’haurà de fer pel carrer dels Til·lers i es canviarà el sentit de circulació del carrer de les Mimoses per facilitar l’accés de tots els veïns i veïnes al seu habitatge. El veïnat afectat serà notificat amb antelació.

El pressupost de l’obra, a càrrec de la Diputació de Barcelona, és de 408.946,22 €.

Arxivat a: Via pública
Entrada a Montornès per la Riera de Vallromanes.
Un tram del Passatge de l'Arboç.
Entrada al carrer de les Moreres.
L'itinerari arribarà fins a la cruïlla de la BV-5001 i BP-5002.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona