CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès, de nou solidari amb La Marató de TV3

Montornès, de nou solidari amb La Marató de TV3

20/12/2023

Veïnat, comerços i centres educatius s’han bolcat amb la iniciativa, enguany centrada en la salut sexual i reproductiva, a través de diverses activitats solidàries. Una tómbola de la Unió de Botiguers, una festa de l’AMPA de l’Escola Palau d’Ametlla, una xerrada del CFA Marinada i diverses propostes celebrades a l’Escola Can Parera han estat algunes de les accions realitzades al poble.

Una vegada més, Montornès ha tornat a fer gala de la seva solidaritat col·laborant amb La Marató de TV3. La 32a edició de la iniciativa de la televisió autonòmica i Catalunya Ràdio està dedicada a la visibilitat i la recerca de patologies relacionades amb la salut sexual i reproductiva, que, segons els i les professionals de la salut, són les que afecten més la població al llarg de tota la vida.

Segons dades recollides per La Marató de TV3, són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya i una incidència que s’estima en 210.905 nous casos cada any.

2.305 euros a la tómbola de la Unió de Botiguers

Al poble s’han realitzat diverses activitats per recaptar fons per a la 32a edició de La Marató de TV3. La darrera d’elles és la tómbola que la Unió de Botiguers de Montornès va celebrar els matins del 16 i 17 de desembre a l’establiment del carrer Major, 17. Es van recaptar 2.305 euros amb la venda de 361 tiquets i sortejos de productes i serveis aportats per més de 80 comerços i empreses del municipi i la zona.

Els centres educatius, al costat de La Marató de TV3

També recentment s’han dut a terme altres propostes per sensibilitzar i/o recaptar fons per a la recerca i investigació de les malalties relacionades amb la salut sexual i reproductiva. L’AMPA de l’Escola Palau d’Ametlla i l’empresa Divermir van comptabilitzar 1.100 euros a la festa solidària celebrada el 2 de desembre a la Carpa Polivalent El Sorralet, que va aplegar més de 300 persones i va incloure tallers, inflables, pintacares i jocs, entre d’altres.

Com és habitual, el Centre de Formació d’Adults Marinada, ubicat a les dependències de l’Institut Vinyes Velles, ha acollit una xerrada sobre el centre d’interès de La Marató de TV3. El 15 de novembre la metgessa de família Irene Benito va parlar sobre la salut sexual i reproductiva en una ponència.

A més, aquests dies l’Escola Can Parera ha recaptat 442,70 euros amb l’organització de diverses activitats com contacontes, karaoke, partits de futbol, tallers i un sorteig d'una panera. És el segon any consecutiu que l’alumnat de 6è del centre se suma a la iniciativa.

El termini per fer donatius per a La Marató de TV3 finalitzarà el 31 de març. Hi ha l’opció d’efectuar-los a través d’Internet, per transferència bancària, al Bizum del número 33333 o al caixer. Per a més informació podeu adreçar-vos al web del projecte, a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Tómbola solidària de la Unió de Botiguers.
Tómbola solidària de la Unió de Botiguers.
Tómbola solidària de la Unió de Botiguers.
Festa solidària de l'AMPA de l'Escola Palau d'Ametlla i Divermir a la Carpa Polivalent El Sorralet. (imatge: Divermir)
Festa solidària de l'AMPA de l'Escola Palau d'Ametlla i Divermir a la Carpa Polivalent El Sorralet. (imatge: Divermir)
Xerrada a càrrec de la metgessa de família Irene Benito al CFA Marinada.
Alumnes de l'Escola Can Parera amb una pancarta sobre La Marató de TV3. (imatge: Escola Can Parera)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona