CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Festa de Cap d’Any, de nou al pavelló del CEM Les Vernedes

La Festa de Cap d’Any, de nou al pavelló del CEM Les Vernedes

14/12/2023

Aquest dijous s’han posat a la venda les entrades per a la festa que tindrà lloc la matinada de l’1 de gener de 2024. Es poden adquirir al web entrades.montornes.cat i el seu preu oscil·la entre els 7.5 i els 20 euros, depenent de les bonificacions aplicades.

El Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament ultima els preparatius per a la Festa de Cap d’Any que tindrà lloc al pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. L’esdeveniment començarà a la 1 de la matinada.

Per accedir-hi caldrà ser major de 16 anys. També hi podran assistir joves de 14 i 15 anys sempre que vagin acompanyats/des d’una persona adulta. L'accés al pavelló serà pel Gran Vial.

Un any més, els discjòqueis montornesencs Alain i Rubén posaran el ritme a la vetllada. Hi haurà servei de guarda-roba i de barra a preus populars a càrrec del Centro Cultural Andaluz. L’organització recomana que cadascú porti el seu got reutilitzable de plàstic dur.

La venda d’entrades per a la festa de Cap d’Any ha començat aquest dijous al web entrades.montornes.cat. El preu de cada entrada, que no inclou consumició, oscil·la entre els 7.50 i els 20 euros, en funció de les bonificacions aplicades. 

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona