CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Llums, tallers infantils i música per rebre el Nadal a Montornès

Llums, tallers infantils i música per rebre el Nadal a Montornès

04/12/2023

El carrer Major ha repetit com a escenari de l’encesa simbòlica de l’enllumenat de Nadal. La jornada ha inclòs tallers, espais de joc, un berenar i actuacions musicals, entre d’altres. Una trentena de punts del poble ja estan il·luminats amb els llums nadalencs.

Els infants han tornat a ser els protagonistes a l’hora de donar la benvinguda a les festes nadalenques al poble.

Aquesta tarda el Departament d’Infància ha organitzat una jornada d’activitats al voltant de l’encesa simbòlica de l’enllumenat de Nadal. Després de cridar el compte enrere per veure il·luminats els llums, els nens i les nenes han pogut participar en tallers i espais de joc, així com fer-se fotos a un photocall. A més, la Unió de Botiguers ha ofert un berenar, i alumnes i professors d’instrument de l’Escola Municipal de Música han interpretat diverses peces en directe.

Enguany es mantenen les zones d’il·luminació nadalenca. Hi ha llums als carrers de Federico García Lorca, de la Llibertat, dels Castanyers, de Rafael Alberti, de Can Parera, del Riu Mogent, Major, de Sant Sadurní, de Joan XXIII, de Palau d’Ametlla, de Blas Infante i de Jaume Balmes, i també a les avingudes del Riu Mogent, d’Ernest Lluch, d’Icària i de l’Onze de Setembre.

També hi ha arbres de Nadal a les places dels Països Catalans, de la Font, de Pau Picasso i del Poble; a l’Ajuntament; i a les rotondes que hi ha al davant del Casal de Cultura i a la plaça de la Pèrgola. A més, als carrers de la Llibertat, dels Cirerers i de la Masia Alsina, a l’Ajuntament i a la plaça dels Remences hi ha ubicats cartells de Bones Festes.

La inversió feta per al lloguer, muntatge i desmuntatge dels llums se situa a l’entorn de 33.000 euros.

Arxivat a: Infància, Via pública
Moment de l'encesa simbòlica de l'enllumenat de Nadal.
Llums de Nadal a l'avinguda de l'Onze de Setembre.
Photocall de Nadal al carrer Major.
Espai de jocs de taula.
Tallers nadalencs.
Actuacions d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.
Actuacions d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona