CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les imatges de Sant Sadurní

Les imatges de Sant Sadurní

30/11/2023

Els elements més emblemàtics de la cultura popular de Montornès han tornat a fer acte de presència al carrer en els darrers dies.

Tot i la pluja del matí, totes les activitats del dia del patró es van poder desenvolupar sense incidències. Els actes centrals de les Festes de Tardor van començar dissabte amb la pujada al Castell de Sant Miquel, la Trobada de cultura popular i tradicional i el Sant Correfoc. No hi ha faltat, tampoc, la Cercavila, la paella popular i l’Aplec, juntament amb totes les activitats esportives organitzades per les entitats.

A l’enllaç adjunt trobareu la galeria d’imatges.

Els darrers actes del programa

El programa de les Festes de Tardor encara té recorregut. Aquest dissabte, 2 de desembre al matí, hi ha una cursa d'orientació organitzada per l'Associació Lleure i al vespre, un concert de Las Migas al Teatre Margarida Xirgu. El diumenge 3, arriba la Segona jornada de Diversitat Festiva de la mà de Divermón i els pressupostos participatius +30 Kosmos amb dues propostes innovadores: una sessió de cinema relaxat i una Silent Festa Inclusiva. La programació es clourà el 6 de desembre amb el tradicional torneig de Sant Sadurní de Petanca.  

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
29/11/2023 - Aplec de Sant Sadurní
29/11/2023 - Ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona
25/11/2023 - Sant Correfoc
26/11/2023 - Cercavila
26/11/2023 - Paella de Sant Sadurní
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona