CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La subhasta solidària de la Penya Pere Anton, a favor del projecte "Més que ciència"

La subhasta solidària de la Penya Pere Anton, a favor del projecte "Més que ciència"

20/11/2023

El projecte "Més que ciència" permet a persones grans i/o amb necessitats especials “viatjar” amb l’ús d’ulleres de realitat virtual. La subhasta de productes i serveis de la penya Pere Anton compta amb la col·laboració d’establiments del poble i tindrà lloc el 16 de desembre al Centre Juvenil Sputnik.

Abans d’acabar l’any, la Penya Pere Anton celebrarà la seva 4a subhasta solidària. Serà el dissabte 16 de desembre, a les 18 h, al Centre Juvenil Sputnik.

Es tracta d’un acte benèfic en què els comerços locals regalen o venen a preu de cost productes que posteriorment se subhasten públicament. Les persones que hi assisteixen poden intentar adquirir tants productes o serveis com vulguin. Hi ha des d’abonaments anuals de la programació d’espectacles "Montornès Aixeca el Teló" fins a aliments, roba i tractaments capil·lars, entre d’altres. Per poder participar-hi cal ser major d'edat. 

La penya destina tots els diners recaptats a una causa solidària, que en les tres primeres edicions ha estat La Marató de TV3. L’any passat es van aconseguir 1.200 euros. En aquesta ocasió, els beneficis aniran al projecte Més que ciència, impulsat pel montornesenc Dani Amatller. Ell mateix visita persones grans, depenents, amb problemes de mobilitat i/o amb necessitats especials que tenen dificultats per accedir a activitats relacionades amb la ciència, la cultura i l’art. Entre altres accions, el projecte Més que ciència els permet “viatjar” amb l’ús d’ulleres de realitat virtual.

Els comerços que vulguin aportar productes o serveis a la subhasta solidària poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El dia de l’activitat hi haurà una barra amb begudes a preus populars, els beneficis de la qual també aniran al projecte "Més que ciència".

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona