CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Donant sortida a les inquietuds solidàries del jovent

Donant sortida a les inquietuds solidàries del jovent

16/11/2023

Una desena de joves del poble d’entre 17 i 25 anys van participar durant l’estiu en projectes de cooperació internacional a Estònia i Armènia. Es van vehicular a través dels departaments municipals de Joventut i Cooperació.

Diversos joves de Montornès han participat durant els darrers mesos en dues experiències de cooperació internacional canalitzades a través dels departaments de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament.

Durant l’estiu, una jove del poble va participar, amb set joves més d’altres països, en un projecte de dinamització juvenil a Estònia. Les tasques es van perllongar durant dues setmanes i van incloure l’organització d’activitats i dinàmiques de grup.

També a l’estiu, vuit joves de Montornès van formar part d’un grup de 17 que va desenvolupar un projecte escolar a Armènia. Durant 15 dies van col·laborar en les tasques de restauració d’un centre i van participar en intercanvis culturals.

La Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) ha donat cobertura a les actuacions.  

Endavant amb les “Dimensions Joves”! 

El suport en temes de Cooperació Internacional forma part del projecte “Dimensió Mobilitat Internacional” que juntament amb les dimensions Sociolaboral, Acadèmica, Violeta i Crítica, té l’objectiu d’oferir un servei integral a la gent jove del poble. La “Dimensió Mobilitat Internacional” es va posar en marxa el maig de l’any passat per apropar suport i assessorament al jovent sobre les opcions que té per moure’s pel món, ja sigui per treballar, estudiar, fer voluntariat, etc.

El servei es presta al Centre Juvenil Sputnik. Des de la posada en marxa, s'ha fet assessorament a 41 joves a través de xerrades i sessions individuals. S’hi pot accedir a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  o al telèfon/WhatsApp  673 53 26 09. 

Més informació a joventut.montornes.cat/dimensio/dimensio-mobilitat/

Arxivat a: Cooperació, Joventut
Taller de restauració de bancs en una escola d'Armènia
Joves participants en el projecte d'Armènia
Voluntariat i jovent participant en les activitats de dinamització del centre juvenil d'Estònia
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona