CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Deixallibres” i “Jo RNova i tu?”, del 18 al 26 de novembre, a les deixalleries

“Deixallibres” i “Jo RNova i tu?”, del 18 al 26 de novembre, a les deixalleries

16/11/2023

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus promovent el reciclatge de llibres i objectes a les deixalleries de la comarca.

Del 18 al 26 de novembre, la deixalleria de Montornès, juntament amb les 24 que hi ha al Vallès Oriental i la deixalleria mòbil que visita Montornès els divendres, acollirà dues activitats molt arrelades i reconegudes pels usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions. 

D’una banda, es durà a terme el “DeixaLlibres”, que té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats. Els usuaris/es es poden endur un màxim de 3 exemplars. Des de la seva implantació el 2020 ja s’han reutilitzat més de 37.000 exemplars.

També s'activarà la campanya “Jo RNova i tu?”. En aquest cas, es promou la reutilització d’objectes en bon estat cedits pels usuaris/es de la xarxa comarcal de deixalleries per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció sociolaboral adherides al RNova. Aquesta actuació ha permès fins ara la reutilització de més de 15.000 objectes.

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023 està disponible al web de l’Agència de Residus de Catalunya

Arxivat a: Medi Ambient, Territori
Setmana Europea de Prevenció de Residus a les deixalleries
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona