CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Biblioteca fa un reconeixement als infants i joves del poble participants en el concurs “Llegir té premi”

La Biblioteca fa un reconeixement als infants i joves del poble participants en el concurs “Llegir té premi”

14/11/2023

L'equipament ha lliurat un obsequi a la desena de nens i nenes del poble que han llegit i pres part en aquesta iniciativa de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques. També s’ha lliurat un lot de llibres a la jove Cloe Piris, que ha acabat 5a de Catalunya a la categoria de 12 a 16 anys.

Un cop acabada la 8a edició del concurs Llegir té premi, la Biblioteca de Montornès ha volgut fer un reconeixement als 12 infants i joves del poble que han participat en l’activitat.

El concurs Llegir té premi és una proposta de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques, amb el suport de la plataforma Legiland, per promoure els hàbits lectors, millorar-ne la comprensió i apropar els equipaments de lectura a infants i joves també durant les vacances d'estiu. D’aquesta manera, els i les concursants han de llegir un seguit de llibres que hi ha al web i contestar les preguntes plantejades posteriorment per anar sumant punts i pujant de nivell.

En els darrers dies l’equip de professionals de la Biblioteca ha celebrat un acte en què s’han entregat diplomes i un obsequi a la desena de participants. A més, s’ha lliurat el lot de llibres que acredita la jove Cloe Piris com a 5a classificada general a la categoria de 12 a 16 anys, així com punts de llibre per a Ada Piris, Blai Piris i Júlia Villanua, que han quedat entre els 150 primers llocs. La trobada ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

Al web del concurs Llegir té premi es poden consultar els llibres en català, castellà i anglès que els i les participants han hagut de llegir.

Arxivat a: Cultura i festes
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, amb els infants i joves participants en el concurs.
La jove Cloe Piris, 5a classificada del concurs "Llegir té premi", amb l'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.
Un moment de l'acte.
La directora de la Biblioteca, Glòria Catafal, amb un dels infants participants.
Els nens i les nenes obrint els premis.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona