CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Celebrem el Dia Universal dels Drets dels Infants

Celebrem el Dia Universal dels Drets dels Infants

14/11/2023

El Departament d’Infància, el Consell d’Infants i l’Esplai Panda proposen una jornada d’activitats infantils per commemorar el DUDI. Serà el dissabte, 18 de novembre, a Pintor Mir.

Un any més, Montornès se suma a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) que se celebra mundialment el 20 de novembre. Al poble serà amb una jornada festiva que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de novembre.

A partir de les 10.30 h i fins a les 12 h el Centre Infantil obrirà el seu Espai de joc, l’Espai nadó per a infants de 0 a 3 anys, l’Espai virtual i l’Espai exterior de jocs.

També es durà a terme l’escape room “El malefici”, una proposta sorgida dels pressupostos participatius del Consell d’Infants, la tercera que es duu a terme enguany. L’activitat s’adreça a infants de 4t de primària a 1r d’ESO. Per participar-hi cal inscripció prèvia en línia a montornes.cat/malefici.

A partir de les 12 h i fins a les 17 h, l’Esplai Panda proposa celebrar els seus 40 anys de vida amb una barbacoa participativa a la plaça de Joaquim Mir. L’entitat aportarà la beguda i les famílies poden dur el menjar per cuinar-lo allà mateix. La festa acabarà amb un bingo familiar. 

Què commemora el DUDI? El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra arreu del món el 20 de novembre, perquè en aquesta data de l’any 1959, les Nacions Unides van promulgar la Declaració dels drets de l'infant. Tres dècades després, el 20 de novembre de 1989, l'ONU va adoptar la Convenció sobre els drets dels infants, que estableix els drets civils, polítics, econòmics, socials i culturals de la infantesa i obliga els estats signants (entre els quals hi ha Espanya) a protegir-los. Actualment és el document de guia i referència a tot el món a l'hora de defensar els drets dels infants.

Arxivat a: Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona