CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El I Urban Enduro Montornès recapta 840 € per a la lluita contra el càncer infantil

El I Urban Enduro Montornès recapta 840 € per a la lluita contra el càncer infantil

06/11/2023

El grup impulsor de l’activitat, emmarcada en el projecte participatiu +30 Kosmos, va entregar un xec amb els diners a l’associació local Globus pels Valents, en un acte celebrat divendres a l’Hotel d’Entitats. A l’esdeveniment també es van lliurar els premis del concurs que l’Associació Fotogràfica Montornès va engegar amb motiu de la competició.

L’Hotel d’Entitats va ser l’escenari, divendres, de l’acte de cloenda del I Urban Enduro de Montornès, una iniciativa sorgida del projecte participatiu + 30 Kosmos. La competició es va desenvolupar l’1 d’octubre pels carrers de Montornès i va aconseguir recaptar un total de 840 €, que l’organització ara ha donat íntegrament a l’associació Globus pels Valents, que actua a favor de la investigació del càncer infantil.

A més de l’entrega del xec, el grup impulsor va donar els premis del concurs que l’Associació Fotogràfica Montornès va posar en marxa durant l’Urban Enduro. S’han triat tres imatges: la més original, feta per Jonathan Garrochena; la que té més adrenalina, de Jose Antonio Pérez; i la instantània de Victor Blanco, que serà la imatge de la propera edició de l’activitat, sempre i quan aquesta sigui una de les més votades a l’assemblea + 30 Kosmos que tindrà lloc el proper 11 de novembre al Teatre Margarida Xirgu.

Amb les imatges presentades al certamen de l’Associació Fotogràfica de Montornès, s’ha elaborat una mostra itinerant que es podrà veure a diferents establiments del poble.

Arxivat a: +30 Kosmos
 La presidenta de l'associació Globus pels Valents, Raquel Peña, recollint el xec dels diners recaptats.
Els guanyadors del concurs fotogràfic amb Ivan González, un dels impulsors del I Urban Enduro de Montornès.
Les imatges es van poder veure exposades a l'Hotel d'Entitats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona