CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > María López, del Club Karate Montornès, aconsegueix el bronze amb l’equip nacional al Mundial 2023

María López, del Club Karate Montornès, aconsegueix el bronze amb l’equip nacional al Mundial 2023

02/11/2023

El conjunt format per López, Raquel Roy, Gema Morales i Paola García ha acabat en tercera posició al Campionat del Món celebrat a Budapest, en la modalitat de kata. És el segon mundial que disputa i la segona medalla que assoleix per equips.

El 26è Campionat del Món de Karate celebrat a Budapest (Hongria) entre el 24 i el 29 d’octubre ha acabat amb un nou triomf per a l’esportista del Club Karate Montornès María López. La karateca i el seu equip nacional format per Raquel Roy, Gema Morales i Paola García han aconseguit la medalla de bronze de la competició en la modalitat de kata.

La tercera posició els ha arribat després d’enfrontar-se als conjunts d’Itàlia, França, Portugal i Austràlia i de caure davant el Marroc per un ajustat 44,8 a 44.

El d’aquest any és el segon Mundial disputat per López. El 2021, amb Raquel Roy i Lídia Rodríguez, l’equip espanyol va obtenir la medalla de plata al Campionat del Món a Dubai, també en kata.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Gema Morales, Paola García, Raquel Roy i María López amb el bronze aconseguit al Mundial de Budapest. (font: CK Montornès)
María López amb la medalla de bronze al Mundial de Budapest. (font: CK Montornès)
L'equip nacional en una de les fases del mundial. (imatge: CK Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona