CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ple ordinari del mes de novembre

Ple ordinari del mes de novembre

31/10/2023

El Ple tindrà lloc el 2 de novembre a les 18.30 h a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial. També es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Montornès.

Síntesi de l’ordre del dia: 

  1. Aprovar, si s'escau, l'esborrany de l'acta de la sessió anterior, de 5 d'octubre de 2023.
  2. Assabentat dels decrets dictats entre el 2 i el 27 d'octubre de 2023.
  3. Assabentat del decret de 13 d'octubre de 2023, per aprovar la modificació de calendari fiscal de dues taxes en voluntària, per a l'exercici 2023.
  4. Restar assabentats de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona, de sessió de 21 de juliol de 2023, d'aprovació definitiva del Text Refós de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Montornès del Vallès per la reubicació dels sòls d’equipament dels polígons industrials Congost, Parellada i Riera Marsà.
  5. Restar assabentats de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona, de sessió de 3 d'octubre de 2023, d'aprovació definitiva del Pla Especial Urbanístic d'usos en planta baixa.
  6. Aprovar inicialment la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió Integral d'aigües de Catalunya, i el nou text refós dels estatuts.
  7. Aprovar la compatibilitat d'una activitat privada d'una treballadora.
  8. Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal núm.1 reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI).
  9. Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal núm.4 reguladora de l'ICIO.
  10. Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal núm.20 reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda i altres.
  11. Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal núm.14 reguladora de la taxa per la gestió de residus domèstics i comercials.
  12. Aprovar la modificació puntual del contracte del servei de neteja viària i recollida de residus a Montornès del Vallès motivada per la nova data de finalització de les obres de renovació de la planta del Consorci de Residus del Vallès Oriental.
  13. Aprovar la declaració d'especial interès o utilitat municipal algunes obres als efectes d'aplicar bonificacions del 95% de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres.
  14. Moció per a la resolució pacifica del conflicte entre Palestina i Israel i el respecte a la legalitat internacional.
  15. Moció en suport al Correllengua 2023.
  16. Sessió de control dels òrgans de govern.
Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Sala d'Actes de l'Ajuntament de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona