CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una nova Marxa Popular multitudinària pels camins del Parc de la Serralada Litoral

Una nova Marxa Popular multitudinària pels camins del Parc de la Serralada Litoral

30/10/2023

Més de 1.700 persones han participat en la XXXI Marxa Popular del Club Atletisme Montornès. Enguany, a la línia de sortida i arribada s’ha habilitat un punt de recollida de taps de plàstic per col·laborar amb l’Escola d’Educació Especial Can Vila de Mollet. Se n’han recollit més de 50 kg.

Les muntanyes del Parc de la Serralada Litoral, a tocar del poble, han tornat a esdevenir el teló de fons de la Marxa Popular del Club Atletisme Montornès aquest diumenge. Amb les inscripcions exhaurides des de fa dies, 1.700 persones amb dorsal (i moltes altres sense) s’han sumat a l’activitat, que enguany celebra 31 edicions.

El sol ha acompanyat els i les caminaires durant tota la prova i sense cap incidència destacada. De nou, han pogut triar entre iniciar el recorregut lliurement entre les 8 i les 9 h i han passat pel Turó del Pedró en comptes de pels carrers del centre del poble. Són dues modificacions que el club va introduir el 2021 amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i garantir un millor funcionament de la proposta.

Com és habitual, s’ha ofert un recorregut de 8 km i un altre de 14 km, amb punts d’avituallament i la senyalització corresponent.

La prova ha comptat amb la col·laboració de voluntaris/àries del Club Atletisme Montornès, l’ADF La Conreria i la Creu Roja. La Policia Local també hi ha estat present.

Una Marxa Popular amb rerefons solidari

Igual que ho van fer les penyes Pere Anton i Els Bartomeus per Festa Major, el Club Atletisme Montornès ha organitzat una recollida de taps de plàstic a favor de l’Escola d’Educació Especial Can Vila de Mollet. Les persones participants han pogut dipositar els materials als contenidors habilitats a la sortida i arribada de la Marxa Popular. El club ha comptabilitzat més de 50 kg de taps que serviran a l’escola per comprar material pedagògic.

Arxivat a: Esports
Sortida de la XXXI Marxa Popular.
Un voluntari de l'ADF La Conreria en un punt del recorregut.
Un moment del recorregut.
Un moment del recorregut.
Un moment del recorregut.
Punt d'avituallament a la XXXI Marxa Popular.
Un moment del recorregut.
Sortida de la XXXI Marxa Popular.
Recollida de taps a favor de l'Escola Can Vila.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona