CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El pilot montornesenc Yago Domínguez es proclama subcampió d’Espanya d’Enduro Júnior 125 cc 2T

El pilot montornesenc Yago Domínguez es proclama subcampió d’Espanya d’Enduro Júnior 125 cc 2T

18/10/2023

El jove de 18 anys s’ha endut la plata del campionat nacional després de pujar al podi de la cinquena i última cursa del certamen, celebrada aquest darrer cap de setmana a La Torre d’Oristà (Barcelona).

Amb l’equip JRB OFF ROAD SHERCO, el pilot local Yago Domínguez ha acabat el seu primer any en la categoria 125 cc amb una nova distinció a la seva trajectòria esportiva. El de Montornès s’ha proclamat subcampió d’Espanya d’Enduro Júnior després d’aconseguir la 3a i 2a posició a les dues carreres de la cinquena i última prova del campionat, disputada del 13 al 15 d’octubre a La Torre d’Oristà (Barcelona).

Precisament, el jove de 18 anys ha pujat al podi de totes les etapes del campionat, tret de la primera, celebrada el febrer a Santiago de Compostela (La Coruña), on va acabar 4t i 5è a les dues carreres. Així, va aconseguir la 2a posició a la prova del març a Oliana (Lleida), el 3r lloc a les carreres del maig a Lalin (Pontevedra) i també va ser el 2n classificat a La Estrada (Pontevedra).

Amb tot, un cop acabat el campionat, Yago Domínguez ha sumat un total de 226 punts. El pilot ha fregat la victòria, tenint en compte que s’ha quedat a només 7 punts del guanyador, Alfredo Pellicer, amb certa distància del tercer classificat, Raúl Sánchez, que ha aconseguit 174 punts.

Aquesta temporada Yago Domínguez també s’ha proclamat subcampió de Catalunya d’Enduro 125T i ha obtingut altres resultats com la quarta posició a la cursa Trefle Lozerien (a França) o la 17a al Mundial d’Enduro, on va disputar tres carreres i es va col·locar al Top 10 a la darrera prova, celebrada a Portugal.

Arxivat a: Esports
El pilot Yago Domínguez en un moment de la carrera a La Torre d'Oristà (imatge: Yago Domínguez).
Yago Domínguez al podi de la darrera cursa del campionat nacional. (imatge: Yago Domínguez)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona