CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues propostes "de por" per a infants i joves

Dues propostes "de por" per a infants i joves

17/10/2023

Montornès celebrarà la Castanyada i Halloween amb dos espectacles de terror: un organitzat pel Consell d’Infants (27 d’octubre) i un altre pel Departament de Joventut (4 de novembre).

Infants i jovent ja són mans a l’obra preparant els túnels del terror que tindran lloc al poble en els propers dies per celebrar la Castanyada i la festivitat de Halloween.

D’una banda, el Consell d’Infants de Montornès, amb el suport del Departament d’Infància, durà a terme l’espectacle El museu encantat i la joia Oniris el 27 d’octubre al Centre Infantil La Peixera. A través d’aquesta proposta adreçada a nens i nenes de 4t de primària a 1r d’ESO, l’equipament es transformarà en un museu encantat. Hi haurà passis des de les 18.30 h i fins a les 21 h, cada 15 minuts. Les entrades són gratuïtes i estaran disponibles al web entrades.montornes.cat a partir del 20 d’octubre.

D’altra banda, dins dels pressupostos participatius Kosmos 2023, el Departament de Joventut oferirà un nou esdeveniment el 4 de novembre al Centre Juvenil Sputnik. Es tracta de The Haunted Sputnik, un passatge del terror amb tocs d’escape room per a joves majors de 12 anys. Els torns seran cada 15 minuts i n’hi haurà des de les 19 h i fins a les 00.30 h. Les persones interessades ja poden reservar les seves places gratuïtes al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Infància, Joventut
Cartells dels túnels del terror del 27 d'octubre i el 4 de novembre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona