CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sorteig dels 5 habitatges públics de lloguer de la convocatòria 2023

Sorteig dels 5 habitatges públics de lloguer de la convocatòria 2023

16/10/2023

Dimecres 18 d’octubre, a les 13 h, es durà a terme a l’Ajuntament el sorteig de 5 pisos de titularitat municipal en règim de lloguer. Hi opten un total de 26 sol·licitants.

En els darrers dies s’ha fet públic el llistat definitiu de persones admeses a optar a un dels 5 habitatges de la convocatòria de lloguer social que l’Ajuntament ha obert aquest any.

La convocatòria ha comptat amb 62 unitats familiars sol·licitants, de les quals 26 han estat admeses per optar a una o més categories de la convocatòria. En aquesta ocasió els pisos s’adrecen a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer. En aquest darrer cas, s’inclouen famílies de 3 a 5 o de 4 a 8 membres.

El sorteig tindrà lloc dimecres 18 d’octubre, a les 13 h, a la Sala d’Actes de la Casa Consistorial i també es podrà seguir pel Canal de YouTube de l'Ajuntament.

Els 5 habitatges inclosos en la convocatòria han estat adquirits i rehabilitats per l’Ajuntament durant els darrers anys. Els pisos, ubicats a Montornès Centre, estan totalment reformats i tenen una superfície útil d’entre 67,15 m² a 102,45 m², amb menjador, cuina, 2 banys i entre 3 i 4 habitacions.

Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys. S’establiran les qüotes mensuals en funció dels ingressos de les unitats de convivència seleccionades amb un màxim del 30 % del total.

 

Arxivat a: Habitatge
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona