CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Rebuig i condemna pel feminicidi d’una dona de Torrelles de Foix

Rebuig i condemna pel feminicidi d’una dona de Torrelles de Foix

10/10/2023

Aquest migdia s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament per expressar la condemna pel feminicidi confirmat d’una dona de Torrelles de Foix desapareguda fa un any. És el tretzè que es registra a Catalunya aquest any 2023.

Representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat aquest migdia al davant de la Casa Consistorial per reiterar la seva condemna per un feminicidi. Ha estat per l’assassinat d’una veïna de Torrelles de Foix, que va desaparèixer fa un any. Dissabte, els Mossos d’Esquadra van detenir la parella de la dona, com a presumpte autor de l’assassinat.

El minut de silenci ha finalitzat amb un aplaudiment i el parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, en què novament ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Montornès en la lluita contra les violències masclistes i la necessitat de la implicació de tothom en la seva eradicació.

On es pot demanar ajuda? Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
Moment de la concentració.
Minut de silenci.
Moment de la concentració.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona