CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Arriba una nova edició del mercat de segona mà

Arriba una nova edició del mercat de segona mà

06/10/2023

El mercat tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre, de 10 a 14 h, a la plaça del Poble. Les inscripcions per posar-hi parada es poden formalitzar fins al 25 d’octubre a montornes.cat/mercat-segona-ma.

Els departaments de Participació Ciutadana i Convivència preparen  una nova edició del mercat de segona mà. Se celebrarà el dissabte 28 d’octubre , de 10 a 14 h, a la plaça del Poble.

La participació en el mercat és oberta a qualsevol veí o veïna. S’hi podrà posar parada, sempre amb inscripció prèvia. Hi poden tenir cabuda tota mena d’objectes en bon estat que ja no utilitzen (roba, sabates, estris, eines, petits electrodomèstics, llibres, joguines, etc.). No s'hi podran intercanviar ni vendre objectes o productes perillosos o nocius, ni tampoc animals o aliments.

Les inscripcions per posar parada són gratuïtes. Es poden formalitzar fins al 25 d’octubre emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç montornes.cat/mercat-segona-ma.

L'Ajuntament posarà les taules i les cadires. Com és habitual, s’assignaran les parades per ordre d'arribada el dia del mercat.

Per a més informació o consultes, podeu contactar amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de promoció del mercat de segona mà.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona