CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Redescobrint el patrimoni local amb les Jornades Europees de Patrimoni

Redescobrint el patrimoni local amb les Jornades Europees de Patrimoni

04/10/2023

Montornès s’ha adherit a aquesta iniciativa amb visites guiades i teatralitzades els dies 14 i 15 d’octubre al refugi antiaeri de Ca l’Arnau, la Torre del Telègraf i el jaciment romà Mons Observans.

Les Jornades Europees de Patrimoni sempre són una oportunitat per descobrir o redescobrir punts patrimonials del poble. En aquesta edició, a Montornès s’oferiran tres visites guiades i teatralitzades que tindran lloc entre el 14 i el 15 d’octubre.

Dissabte 14 d’octubre al matí el públic podrà visitar el refugi de Ca l’Arnau i l’aeròdrom 329 de manera guiada. A banda del funcionament dels refugis antiaeris, l’espai permet conèixer de primera mà els elements clau de l’impacte de la Guerra Civil Espanyola a Montornès. Hi haurà tres torns: a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h.

Ja a la tarda, l’acció es traslladarà a la Torre del Telègraf o de Can Bosquerons. Dos personatges faran un guiatge teatralitzat per l’espai i n'explicaran els seus usos, el codi estratègic i el seu abandonament. Les sessions seran a les 18 h i a les 19 h.

Finalment, les activitats acabaran el diumenge 15 d'octubre al matí al jaciment romà Mons Observans. A les 11 h l’assentament acollirà un espectacle en què la companyia Genovesa mostrarà com era un dia a qualsevol port de l’època romana. Seguidament es duran a terme visites guiades al jaciment.

Per assistir a qualsevol de les tres activitats cal reservar-hi plaça prèviament de manera telemàtica. Us hi podeu inscriure als enllaços adjunts.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Imatge de les JEP 2023 a Montornès.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona