CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves accions formatives del programa “Les entitats al dia”

Noves accions formatives del programa “Les entitats al dia”

28/09/2023

Aquest trimestre les associacions podran seguir dos cursos: un sobre la sol·licitud i justificació de subvencions i un altre sobre les violències sexistes.

El Departament de Participació Ciutadana ha posat en marxa la difusió del nou programa formatiu Les entitats al dia, adreçat al teixit associatiu del municipi. Des del 2015 es posen a disposició cursos per millorar la gestió funcional de les associacions i dels projectes que impulsen, així com assessorament i acompanyament.

Novament, s’ha creat una oferta formativa a partir de les necessitats detectades pels departaments municipals i a partir de les demandes de les pròpies entitats.

En aquesta ocasió s'oferiran dues formacions presencials a l’Hotel d’Entitats del carrer de Blas Infante: una sobre subvencions i una altra dedicada a la prevenció i el tracte de violències sexistes.

La primera de les dues formacions, anomenada Com sol·licitar i com justificar una subvenció municipal?, tindrà lloc el dimecres 25 d’octubre, de 19 a 20.30 h. Professionals municipals proporcionaran els coneixements necessaris per demanar un ajut i complir amb els requisits per justificar adequadament els fons rebuts de l’administració local. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El segon curs, titulat Com prevenir i actuar davant la violència sexista?, es realitzarà al llarg de dues sessions: el 21 i el 28 de novembre, de 18 a 20 h. En aquest cas es pretén aprofundir en la comprensió de les violències sexistes i plantejar estratègies per prevenir-les i actuar de manera eficaç davant de possibles casos. La cooperativa L’Esberla impartirà la formació. Per assistir-hi cal apuntar-se prèviament al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Podeu consultar el detall dels cursos al document adjunt a la notícia.

 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
Imatge de promoció del programa "Les entitats al dia".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona