CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Jocs de taula, videojocs i més al 4t Festival d’Oci Alternatiu de Montornès

Jocs de taula, videojocs i més al 4t Festival d’Oci Alternatiu de Montornès

26/09/2023

Un any més, el Centre Juvenil Sputnik esdevindrà un punt de trobada per a persones aficionades als jocs de taula, els videojocs i la cultura japonesa, amb propostes gratuïtes durant tot un dia.

El grup impulsor del Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM) i el Departament de Joventut han tornat a sumar esforços per organitzar la quarta edició de l’esdeveniment, dins dels pressupostos participatius Kosmos 2023. El 30 de setembre, des de les 10 h del matí i fins a la 1 h de la matinada, el Centre Juvenil Sputnik acollirà tot d'activitats.

Hi haurà espais de jocs de taula, videojocs, tir amb arc (softcombat), un espectacle de La 9a de Ostland i un paraulògic gegant de l'Oficina de Català.
Per tercer any consecutiu, el pianista de Doctor Prats, Victormame, tornarà al FOAM amb un nou concurs d’openings d’anime.

A més, per dinar, després del quizz de K-pop, se servirà ramen gratuït fins a esgotar existències.

La jornada comptarà amb la participació del Club d’Escacs Montornès i del Club Montornès Futbol Taula - BFT, que ensenyaran tothom qui vulgui a practicar ambdós esports durant tot el matí.

Totes les activitats són gratuïtes. Caldrà inscriure’s el mateix dia, al Centre Juvenil Sputnik. Podeu consultar-ne els horaris a la imatge adjunta.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Programació del FOAM 4.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona