CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès condemna el feminicidi d’una dona a Tarragona amb un minut de silenci

Montornès condemna el feminicidi d’una dona a Tarragona amb un minut de silenci

21/09/2023

Aquest migdia s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament per expressar la condemna del feminicidi d’aquest cap de setmana d’una veïna de Tarragona. És el dotzè que es registra a Catalunya aquest any 2023.

Montornès ha tornat a reiterar la seva condemna per un feminicidi. Ha estat per l’assessinat d’una veïna de Tarragona de 41 anys que va morir el 17 de setembre presumptament a mans de la seva parella. Un total de 12 dones han estat assassinades aquest 2023 per violència masclista a Catalunya, i 125 des del 2012, segons les dades del Departament d’Igualtat i Feminismes.

La concentració ha comptat amb representants municipals, ciutadania i personal de l’Ajuntament. Igual que es va fer el 12 de setembre, el minut de silenci ha finalitzat amb un aplaudiment. A l’acte, la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, ha fet un parlament en què novament ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Montornès en la lluita contra les violències masclistes.

On es pot demanar ajuda? Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
Concentració davant de l'Ajuntament
Parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura
Minut de silenci pel feminicidi de Tarragona
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona