CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obre la convocatòria de subvencions als centres educatius per al curs 2023-24

S’obre la convocatòria de subvencions als centres educatius per al curs 2023-24

20/09/2023

L’Ajuntament hi destinarà 60.000 €, dels quals 48.000 aniran a les escoles i 12.000 als instituts. El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 21 de setembre i finalitzarà el 10 d'octubre.

Un curs més, l’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per als centres educatius públics del municipi. En concret es destinaran 48.000 € a les escoles d’infantil i primària, i 12.000 € als instituts de secundària.

En total, són 60.000 € que constitueixen una part important del programa d’acompanyament a l’escolaritat d’acord amb el Pla Educatiu d’Entorn i amb l'objectiu de promoure l'equitat en l'accés a l'educació per aconseguir reduir les desigualtats, afavorir l’èxit acadèmic i garantir la cohesió social.

Les subvencions als centres serveixen per donar  suport a famílies en situació social i cultural desfavorida, i també per desenvolupar activitats i projectes que promoguin la col·laboració entre centres, la relació família - escola, la capacitació de les famílies, la diversitat cultural i/o funcional, la innovació educativa, els vincles amb la cultura i les festes del municipi, la coeducació, i la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. 

Alguns dels projectes subvencionats durant el curs passat van permetre desenvolupar patis coeducatius, avançar en el treball educatiu per projectes, introduir la pràctica de la natació, tallers innovadors a l’aula, robòtica, escacs a l’escola, etc.

Els centres educatius han de presentar les seves sol·licituds entre el 21 de setembre i el 10 d’octubre de 2023 de forma telemàtica. Hi ha tota la informació a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona