CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > RECORDATORI: el 14 de setembre, prova del sistema d’alertes a telèfons mòbils

RECORDATORI: el 14 de setembre, prova del sistema d’alertes a telèfons mòbils

12/09/2023

Aquest dijous 14 de setembre al matí, Protecció Civil de la Generalitat enviarà un missatge de prova als telèfons mòbils intel·ligents que es trobin a l’àrea de Barcelona. En el cas de Montornès l’enviament serà a les 10 h. Els dispositius començaran a sonar de manera estrident fins que es premi la tecla que surti en pantalla.

Les persones que disposin d’un telèfon mòbil intel·ligent i que siguin a l’àrea de Barcelona el dijous 14 de setembre rebran un missatge als seus dispositius. Es tracta d’una prova que Protecció Civil de la Generalitat realitzarà per comprovar l’efectivitat del sistema d’enviaments massius a telèfons mòbils.

Protecció Civil farà un total de quatre enviaments durant el matí a hores diferents, en funció del sector. En el cas del Vallès Oriental, el Maresme, Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, la prova començarà a les 10 h

La ciutadania rebrà un missatge amb el text següent: PROVA D’ALERTA DE PROTECCIÓ CIVIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. No truquis al 112, és una PROVA. En una emergència real rebries instruccions per protegir-te. Es produirà un soroll estrident diferent de la resta de sons del mòbil que finalitzarà quan l’usuari o usuària premi la tecla que apareix en pantalla.

Les persones que, per raons de feina o per tenir alta sensibilitat als sons, no vulguin rebre el missatge hauran de posar el telèfon en mode avió o bé apagar-lo.

El sistema d’enviaments massius a telèfons mòbils permet una difusió massiva en un espai molt curt de temps. Només es farà servir en els casos d’emergència greu en què s’hagi determinat que cal donar instruccions a la població sobre accions que han de dur a terme davant de situacions com un accident químic o unes inundacions.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona