CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les postres de Festa Major 2023: fresques, naturals i en dos formats

Les postres de Festa Major 2023: fresques, naturals i en dos formats

06/09/2023

La Pastisseria Viñallonga i les penyes Els Bartomeus i Pere Anton han presentat aquest dimecres les postres creades per a la Festa Major d’enguany. La pinya, la llima i la llimona són les protagonistes d’aquest pastisset i ho seran també d’un croissant que arribarà properament.

Per setè any consecutiu, la Festa Major de Montornès gaudeix d'unes postres elaborades especialment per a l’ocasió. Les penyes Els Bartomeus i Pere Anton han tornat a col·laborar amb la Pastisseria Viñallonga  i el resultat ha estat un pastisset on no hi falten els tons verds i grocs representatius de cada entitat.

Aquest any, el pastisser local Jaume Viñallonga ha decidit apostar per ingredients naturals i frescos. El cor del pastisset és un financier (un pa de pessic amb ametlla) cobert de melmelada de pinya amb trossos de pinya natural i una crema de llimona feta amb llimones infusionades durant dos dies per donar el color groc característic. A sobre hi ha una decoració feta amb ratlladura de llima i puntets de crema de llimona d’un color més fosc.

Com en anys anteriors, la pastisseria continua amb la seva filosofia de reduir els greixos i els sucres fins a un 60%.

Les penyes i l’equip de la Pastisseria Viñallonga han presentat les creacions aquest dimecres  al matí, en un acte celebrat al davant de la botiga del carrer de Jacint Verdaguer. La trobada ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; la família de pastissers locals, liderats per Jaume Viñallonga; i el president de la Penya Pere Anton, Jorge Martínez, i la secretària de la penya Els Bartomeus, Sandra Lavado.

L’establiment ha anunciat la creació d’un croissant amb els mateixos ingredients que els pastissets que estarà a disposició del públic en els próxims dies.

Arxivat a: Cultura i festes
L'equip de pastissers de la pastissera Viñallonga amb l'alcalde, José A. Montero; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; i representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.
El pastisset de Festa Major 2023.
El pastisset de Festa Major 2023.
La família Viñallonga amb les postres de la Festa Major 2023.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona