CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Prevenció davant l’elevat risc d’incendi

Prevenció davant l’elevat risc d’incendi

22/08/2023

L’Ajuntament ha tancat tots els accessos al medi natural amb vehicle privat, en base a les mesures excepcionals que la Generalitat ha aprovat per l’alt risc d’incendi fins aquest divendres. Es recorda que és prohibit fer foc a tot tipus d’espais oberts i utilitzar maquinària com bufadors i serres radials.

El Govern de la Generalitat ha publicat la Resolució INT/2953/2023 al DOGC que inclou Montornès en un llistat de municipis vulnerables al foc. El document recull mesures que ja són vigents en la normativa actual, com la prohibició de fer foc, utilitzar pirotècnia i realitzar treballs forestals.

Entre les novetats hi ha el tancament dels accessos al medi natural amb vehicle privat. Aquest matí la brigada municipal d’obres ha tancat la circulació al Camí Antic de Martorelles i al Camí de la Font de Can Vilardell (a partir del final de les cases i la zona agrícola, en direcció a Vallromanes). La resta d’accessos estan tancats als vehicles durant tot l’any.

També s’especifica la prohibició d’utilitzar bufadors, serres radials i similars a menys de 500 metres de la zona forestal, amb la qual cosa afecta tot el municipi. Tampoc se’n poden emprar a menys de 50 metres de terrenys agrícoles. En cas que se n’hagin de fer servir per motius de força major, cal comunicar-ho prèviament als Agents Rurals, al telèfon 93 561 70 00.

Tampoc es permet el desenvolupament d’activitats vinculades al lleure i que tinguin lloc al medi natural, com acampades, rutes i campus esportius.

Les mesures excepcionals recollides a la resolució romandran vigents fins a la matinada del 25 d’agost.

Arxivat a: Territori, Prevenció d'incendis
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona