CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Concentració de rebuig pel darrer feminicidi perpetrat a Barcelona

Concentració de rebuig pel darrer feminicidi perpetrat a Barcelona

31/07/2023

Amb tan sols dos dies de diferència s’ha fet una nova concentració de rebuig i condemna al davant de l’Ajuntament per un acte de violència masclista. Ha estat pel feminicidi perpetrat aquest cap de setmana a una veïna de Barcelona.

Aquest migdia ha tingut lloc una nova concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna per un feminicidi. Ha estat per l’assassinat d’una veïna de Barcelona de 29 anys dissabte a la nit, presumptament a mans de la seva exparella. És el novè feminicidi perpetrat a Catalunya aquest any i el segon en menys d’una setmana.

La concentració ha comptat amb la presencia de representants municipals, ciutadania i personal de l’Ajuntament. Igual que es va fer fa tan sols dos dies, l’agent d’Igualtat de l’Ajuntament, Jose Gómez, ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci que ha finalitzat amb un aplaudiment. L’acte s’ha tancat amb unes paraules de l’alcaldessa accidental, Mercè Jiménez. Una vegada més, s'ha volgut fer visible el compromís de l'Ajuntament de Montornès en la lluita contra les violències masclistes.

On es pot demanar ajuda. Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112

 

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
Concentració i minut de silenci al davant de l'Ajuntament
L'alcaldessa accidental, Mercè Jiménez, ha adreçat unes paraules a les persones assistents
Concentració i minut de silenci al davant de l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona