CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Condemna i rebuig pel feminicidi d’una veïna de Girona

Condemna i rebuig pel feminicidi d’una veïna de Girona

28/07/2023

Aquest migdia s’ha fet una concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna a l’assassinat d’una veïna de Girona presumptament a mans de la seva ex parella. És el vuitè feminicidi perpetrat a Catalunya aquest any.

Representants municipals, ciutadania i personal de l’Ajuntament, s’han concentrat aquest divendres al migdia a la porta de la Casa Consistorial com a mostra de dol, rebuig i condemna per l’assassinat d'una veïna de Girona de 27 anys perpetrat presumptament per la seva parella.

L’agent d’Igualtat de l’Ajuntament, Jose Gómez, ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci que ha finalitzat amb un aplaudiment. L’acte s’ha tancat amb unes paraules de la regidora de Feminismes i Diversitat, Natàlia Segura, en què ha reiterat el compromís de l'Ajuntament de Montornès en la lluita contra les violències masclistes.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
Lectura del manifest per part de l'agent d'Igualtat de l'Ajuntament
Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona